Vi støtter

VI GIVER LIDT AF OS SELV, TIL STØTTE, HJÆLP OG VELGØRENHED

For Nordfyn Grafisk handler det også om at give af sig selv, og hjælpe ens nærmiljø og omverdenen. Vi støtter og sponsorer forskellige formål med det mål at hjælpe vores medmennesker om end det er her på Nordfyn, i Afrika eller et andet sted i nød.

Vi støtter Læger Uden Grænser

Læger uden grænsers mål og mission er at yde nødhjælp til de befolkningsgrupper, som er mest udsatte i forbindelse med naturkatastrofer, krige, konflikter, epidemier, sygdomme, hungersnød og fattigdom. Læger uden Grænser har projekter i over 60 lande. De sender hvert år danske læger, sygeplejersker, jordemødre, administratorer og logistigere til projekter over hele verden.

Vi støtter Børnecancerfonden

Børnecancerfonden blev stiftet af overlæge, dr.med Henrik Hertz i 1995. Siden da har fonden ydet betydelig støtte til forskning i diagnostik og behandling af kræftsygdomme hos børn – herunder også til forskning, der undersøger, hvordan man kan skræddersy behandlingen til det enkelte barn, så det bliver muligt at undgå bivirkninger både på kort og lang sigt. Børnecancerfonden støtter også børnene og deres familier med forkælelseslegater, oplevelser og informationsmateriale. Og yder støtte til at læger og sygeplejersker kan dygtiggøre sig ved at deltage i faglige møder og konferencer.

En lille historie
Om Mimarika Khadka & PLAN BØRNEfonden

Nordfyn Grafisk har igennem mange år støttet Børnefonden, og haft sponsorbørn - vores lille nye pige hedder Mimarika Khadka og bor i Nepal.
Hun er 7 år gammel og har et godt helbred.
Hun går i skole og bor sammen med sin familie i en bolig af mursten med et tag af metal og et gulv af cement.
Læs pdf om området Mimarika bor i

Endnu en lille historie
Om Osvaldo & BØRNEfonden

Nordfyn Grafisk har igennem mange år støttet Børnefonden, og haft et sponsorbarn. I 2000 begyndte vi at støtte Osvaldo Moreno Varela Moreira, som vi støttede indtil han blev voksen i oktober 2012. Osvaldo levede som barn under hårde vilkår, men havde gode stunder med sine legekammerater, hvor han bl.a. spillede bold og legede med marmorkugler. Hans skolegang, som blev støttet igennem børnefonden og vores bidrag, var fyldt med op og nedture. Han klarede sig forholdsvist godt, og elskede matematik, men havde problemer med at gennemføre 4. klasse. Som årene gik, nød Osvaldo stadig sin fritid med sine legekammerater og var især vild med fodbold.

Han støttede sin familie derhjemme igennem forskellige pligter samtidig med at han hjalp med landbruget, der var familiens erhverv. Han gennemførte den elementære skolegang, hvilket går til 6. klasse og valgte, i samråd med børnefonden, at læse videre på 'high school'. Desværre kunne han ikke gennemføre eksamen og droppede ud. I stedet startede Osvaldo på en erhvervsuddannelse som mekaniker. Osvaldo viste sig at være en god studerende inden for dette felt, og han gennemførte uddannelsen som mekaniker i 2012. Vi er glade for at have haft Osvaldo som sponsorbarn, og er stolte af hans fremgang, uddannelse og hjælpsomme sjæl.